Rhode Island

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Rhode Island

Nekretnina na prodaju u Rhode Island

Rhode Island je u regiji New England, a glavni grad je Providence.

Graniči na sjeveru i istoku s Massachusettsom, na zapadu s Connecticutom, a na jugu s Rhode Island Soundom i Atlantskim oceanom.

Prosječna vrijednost nekretnina za prodaju u Rhode Islandu porasla je 8,5% u prošloj godini i očekuje se povećanje od 7,2% do sljedeće godine.

Rhode Island je vrlo popularan među stanovnicima susjednih država. Povijesni Newport, koji se nalazi na otoku Aquidneck u prekrasnom zaljevu Narragansett, poznat je po veličanstvenim dvorcima izgrađenim 1800-ih kao "ljetnikovcima" u Vanderbiltu, Astoru i drugim bogatim industrijskim obiteljima na sjeveroistoku.

Providnost je također poznata po tome što ima najveći broj trgovina krafnama u Sjedinjenim Državama, uključujući više od 50 Dunkin Donuts točaka diljem grada.

Rhode Island je mala država koja se suočava s nekom tržišnom dinamikom kao što su burna metropola poput Bostona i New Yorka. Dok se prodaja nekretnina za prodaju u Rhode Islandu povećala petu godinu zaredom 2017., uz povećanje prosječnih cijena od 6%, i dalje postoji veliki nedostatak zaliha.

Tržište nekretnina u Rhode Islandu karakterizira nedostatak ekonomske dostupnosti i veća potražnja od ponude. Troškovi prodaje nekretnina na Rhode Islandu su 4,1 puta veći od prosječnog dohotka, dok su samo 3,6 puta veći na nacionalnoj razini.

5 najboljih mjesta za kupnju nekretnina za prodaju u Rhode Islandu s najboljim stopama uvažavanja kuće su:

Ashaway koji je nekorporativno selo u gradu Hopkintonu. Zajednica je dom izvrsnih škola.

Dolina nade koja je selo u gradu Hopkintonu.

Greenville koji je selo u gradu Smithfieldu, dio metropole Providence, vrlo zanimljivo mjesto gdje tražite nekretninu za prodaju u Rhode Islandu.
Kingston je selo na jugu Kingstowna i jedna je od najbrže rastućih zajednica u državi, a Westerly je priobalna zajednica na južnoj obali Rhode Islanda.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB